zaterdag 1 oktober 2011

Nieuwe ideetjes

Vorig weekend genoten van een uitje met manlief, schoonzuster en zwager naar Beekbergen. De weergoden waren ons erg goed gezind en dus veel buiten geweest. Tijdens een fietstocht kwam het gesprek op haken en poeven. Thuis bedacht ik me dat er nog bollen wol op zolder moesten liggen die over waren van geknoopte vloerkleden die we hadden gemaakt voor ons 1e huis. Dit zijn 3 van de 10 bollen die er nog zijn en daar moet toch een mooie poef van te maken zijn. De haaknaald nr. 9 ligt ernaast om aan te geven hoe groot de bollen zijn.

Uit het boekje "Gehaakte Applicaties" deze gemaakt, weer eens wat anders.

Van de week de bevestiging voor deelname aan de Kerst en Kunstfair in Medemblik ontvangen. Meteen kreeg ik zin om een engeltje te maken. Het garen lag al in huis, kwam het tegen in de wolwinkel en was in de opruiming. Het is wel heel vervelend haken, het splijt erg snel. Gehaakt met haaknaald 1,5. Het engeltje is 7 cm. Ik heb het garen ook nog in goud en zilver.

Verder nog met een mozaïekopdracht bezig geweest, maar daarover de volgende keer meer.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

1 opmerking:

  1. Hoi Vera, ik ga je volgen hoor. Leuke blog heb je.
    Kom ook eens een kijkje nemen op mijn blog? Ik heb even een 'blogstop' gehad ivm verhuizen, maar vanaf nu heb ik weer tijd dus komt er af en toe weer wat nieuws op te staan.

    Groetjes,
    Rachel

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.