donderdag 29 november 2018

Bestelling jam

Anderhalve week geleden kreeg ik de vraag of ik potjes jam zou willen maken voor een advent box voor het goede doel. Er waren 37 boxen verkocht waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes zou gaan.

Natuurlijk verleen ik hier graag mijn medewerking aan. Ik heb een aanpaste prijs doorgegeven en heb 4 smaken gemaakt. Op alle potjes gingen dezelfde doekjes. Ik vond nog een mooie rode geruite stof die ik wel vond passen.


De potjes zijn inmiddels op de plaats van bestemming en de boxen zijn gevuld.
Ondanks dat ik het erg druk heb op het moment, vond ik het leuk deze bestelling te maken.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

6 opmerkingen:

 1. Dat was dan wel even aanpoten... Maar je hebt het al eens vaker gedaan hè.. al die potjes jam. Ze zien er helemaal in stijl uit met het leuke stofje dat je voor de deksels gebruikte!
  Wat een voldoening kun je hebben hè als het dan klaar is en je zo een aanrecht vol hebt staan..
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bestelling is dit. Ik begrijp dat je daar toch graag tijd voor vrij maakt. Het zit er ook weer super goed uit en smaakt vast fantastisch.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke bestelling en lief dat je er tijd voor vrij hebt gemaakt, ik neem aan dat er best wel veel tijd in gaat zitten. Leuke stof heb je gekozen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zuen er weer super uit en smaken zullen ze ook zeker, jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er leuk uit.
  Tuurlijk is dit leuk om te maken!!
  En voor het goede doel, dan stop je er toch meteen wat extra liefde in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow voor 37potten heb je heel wat fruit moeten koken?? of zijn het kleine potjes? ik maak jam met het fruit uit de tuin..heb dit jaar wel meer dan 70 potten gemaakt met perzikken, druiven, appels, kweeperen en peren, want omdat het weer zo droog en heet was, was het meeste fruit niet om te bewaren en weggooien is zonde he?? ik gebruik geleisuiker speciaal daar hoef je maar een pond op 1250 gram fruit te gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.