zaterdag 9 juni 2012

Spring Bunny

Al meer dan 40 volgers!! Wat leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben en blijven lezen. Ik ben blij met al jullie leuke reacties. Ik zal eens na gaan denken over een leuke give away bij 50 volgers.

Ik ben niet erg productief op het moment. Ik wil van alles maar er komt weinig uit mijn handen. Het zal het weer wel zijn. We hebben allemaal behoefte aan aangenaam zomerweer zodat we lekker buiten kunnen freubelen.

Toch is er nog wel iets afgekomen. Weer een nieuwe spring bunny. Hij is een beetje bont geworden, het gemêleerde katoen pakte iets anders uit dan ik verwachtte, maar hij is toch wel erg schattig geworden vind ik.


De zand, zeep en soda potjes komen bij mijn ouders vandaan en staan nu bij mij in een kastje. Helaas is het bijbehorende rekje er niet meer.Omdat ze zo lekker simpel zijn en ik er niet bij na hoef te denken heb ik ook nog een telefoonhoesje gehaakt.
De bloemetjes lagen er al.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

7 opmerkingen:

 1. Ook leuk je konijntje, ben benieuwd maar je aapje. Ik ga ook gewoon door hoor.

  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem juist erg leuk, vooral de kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk met dat gemêleerde garen. Inderdaad zou het fijner zijn om lekker in het zonnetje te haken. Maar gewoon doorgaan hoor, is veel te leuk om te doen.

  Ben benieuwd naar je volgend project.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het zeker schattig en dat telefoonhoesje super leuk,en volgens mij heerst er een blogdipje ,we hebben inderdaad de zon nodig maar we blijven positief en gaan lekker door toch gezellig gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk met die kleurtjes zo!
  En wat een prachtige potjes joh!

  Ow ging die zon maar weer lekker schijnen voor een tijdje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk konijntje, en het telefoonhoesje...in de kleur van deze maand! De emaille potjes met rekje kwam ik laatst tegen op marktplaats, volgens mij ook alleen een rekje...wel een bijzondere kleur! Fijne zondag , groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.