zondag 11 maart 2012

Het is lente !!!

Wat een heerlijk weer vandaag. Lekker buiten in het zonnetje zitten haken. Ben met een Nijntje begonnen, moet het nu nog in elkaar zetten, foto komt dus nog. De katjes hebben inmiddels allebei een vestje aan.Mijn tuinhuis en chutneykast zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. Alles er vast weer eens ingezet om te kijken hoe het met de voorraad gesteld is. Dat zit wel goed zo te zien.

Gisteren ook in de tuin weer het een en ander gedaan
De eerste slaplantjes staan weer in de kas. Er gaat toch  niets boven groente uit eigen tuin.

Zojuist keek ik in mijn mailbox en zag tot mijn verrassing dat ik een van de winnaars van de give-away van Cindy ben. Ze gaf dit leuke borduurpatroon weg. Ik heb weer wat te doen hihihi.


Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

5 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd,schattig geworden die katjes.
  En begrijp ik dat die chutney in een kast aan de weg staat,zo gezellig,ben fan van eigen productie zie dat ook altijd en koop dat dus ook bij mijn zus in zaltbommel super leuk en lekker gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh katjes zijn leuk geworden!!!!!

  Heerlijk toch meis dat we weer naar buiten kunnen, de tuin in! Mooi tuinhuis joh!!!!! We zijn hier druk in de weer een kattenren aan het bouwen voor ons katachig mormel .... die heeft vandaag al menig keer in de hordeur gezeten hahahahahaha

  Leuk borduurpatroon!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk patroon van de koetjes haha. Ben jij zo'n geluksvogel dat je vaak wat wint?? Volgens mij had je pas ook al zo'n schattig sleutelbos bloempje gewonnen!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Which adjoins the house and the cabinet!
  What a pleasure to have a garden! =)
  Congratulations on the draw!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.