maandag 1 juni 2020

Heerlijke vakantie.

We hebben de afgelopen 2 weken genoten van een heerlijke vakantie.
Het begin was best raar. Manlief werkt al vanaf begin maart thuis, dus de dagelijkse rit naar Amsterdam wordt al een tijd niet meer gemaakt. Het is dan wel even omschakelen van laptop op tafel naar niets hoeven doen.

We hebben mooie fietstochten gemaakt en namen broodjes, fruit en drinken mee voor onderweg. Bij thuiskomst een makkelijke maaltijd maken en zo is het ook vakantie.
Toch misten we wel de terrasjes. Het is zo lekker aan het einde van je tocht op een terras te gaan zitten en een lekker biertje te bestellen en een hapje te eten. Maar het leerde ons ook weer te genieten van de kleine dingen, zoals een ijsje onderweg of een patatje aan het einde van de tocht.
Maar vandaag mocht het dan eindelijk weer, om 12.00 uur ging de horeca weer open en om onze vakantie af te sluiten zijn we naar Medemblik gefietst en hebben we op een terras van een overheerlijke Portugese tapaslunch met een roseetje genoten.


Ik ben weinig online geweest en heb ook maar af en toe jullie blogs gelezen.
Ik ga nu mijn leven in dat opzicht weer beteren en zal weer vaker lezen en reageren.
Ook wordt het weer tijd om de haaknaald weer ter hand te nemen zodat ik ook daar weer eens iets van kan laten zien. Voor nu moet ik jullie daar nog even in teleurstellen.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

6 opmerkingen:

 1. Zo is vakantie vieren heel anders maar kan ook goed zijn. Je hebt ook prachtig weer gehad om te fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, jullie hebben er iets fijns van weten te maken, ook al was het anders dan anders. Ik ben ook niet echt actief met haken, heb gisteren toevallig na een heel lange periode weer een beginnetje gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne vakantie. Heerlijk om veel buiten te kunnen zijn. Jullie hebben in ieder geval prachtig weer gehad :-).
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijke zo 2 weken rond lummelen bij huis. Jullie hadden mooie weer.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om deze tijd toch te genieten. Gelijk heb je! Het weer had je in ieder geval mee! groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dan is het even omschakelen hè als je al zolang thuis hebt gewerkt! Maar jullie hebben er een heerlijke vakantie van gemaakt. En iedere avond in je eigen bed slapen, is toch ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.