dinsdag 29 oktober 2019

Lana en Kasper

Vorige week waren we lekker een weekje vrij. Hadden we wel even nodig na alle hectiek van de afgelopen tijd. We zijn lekker dagjes weg geweest en hebben ook een dag heerlijk gefietst op de Veluwe en genoten van alle mooie paddenstoelen.

Haken gaat met vlagen, ik kan me er nog niet volop toe zetten, maar gelukkig heb ik even geen markten en zit er dus geen druk op de ketel.
Maar ik kan wel weer wat laten zien.

Uit het boekje "Waterwereld Haken" van Zabbez haakte ik zeemeermin Lana.

En ook haar vriendje Kasper kroop uit mijn haaknaald.

Het is een leuk stel geworden zo samen.

Er liggen inmiddels weer een paar dingen dit nog in elkaar gezet moeten worden en dat is weer even een dingetje. Daar moet ik me echt toe zetten, maar het gaat goed komen hoor, het heeft geen haast.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

4 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een leuk setje zo. Tja dat in elkaar zetten blijft een dingetje :), ook niet mijn favoriete bezigheid.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een ouder verliezen is echt heel ingrijpend, dus het is heel begrijpelijk dat het tijd kost om dit verwerken, als het al helemaal te verwerken is... Soms komt en gaat het met vlagen, soms begrijp je jezelf niet. Het is goed en heerlijk om er even uit te gaan als je dit kunt en wat fijn dat je het dan toch goed doet!
  Maar je komt je verdriet en jezelf toch weer tegen. Geef het maar de tijd en laat het maar gebeuren, denk ik...
  Je hebt weer twee prachtige haakcreaties gemaakt! Ze passen perfect bij elkaar. Ik probeer altijd meteen draadjes af te hechten en delen in elkaar te zetten zodra het kan. Want ja, ik weet ook hoe het kan gaan... En dat is zo jammer van al het werk dat al gedaan is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om er even uit te zijn. En haken moet tenslotte hobby blijven en als je zin hebt, pak je die naald weer op. En dan ineens kan de zin er ook weer zijn.
  Je hebt toch weer hele leuke poppen gehaakt. En daar moet je toch echt je gedachten bij kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk stel! Ik ben benieuwd wat je nog hebt liggen.
  Heerlijk, zo wat dagjes weg en nog lekker kunnen fietsen ook, dat laadt de batterij toch wat op.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.