dinsdag 23 april 2019

Woodland Adventures

Ik ben niet echt een fan van Dendennis, maar de Woodland Adventures figuurtjes vind ik toch wel erg leuk. Helaas zijn er geen losse patronen van verkrijgbaar en moest ik een compleet pakket kopen, garen en patronen. Voor de verandering maar eens een keer gedaan.
En dat was eens en nooit meer.
Het garen, double four van Durable, vind ik echt niet fijn haken. Erg dik en het splijt vreselijk.
Maar het is ook zonde het aan de kant te gooien, daar vind ik het te veel geld voor. Dus de kiezen op elkaar en haken maar.
En ze zijn wel heel leuk geworden.

Het haasje


Het vosje


De egel.


En nu ben ik er klaar mee. Het hertje ga ik niet meer maken en het bonuspatroon van het wasbeertje vind ik echt niet mooi, het is net een monster.

Nu weer lekker met dun katoen aan de slag, er staat al weer iets op de naald.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

7 opmerkingen:

 1. Oeps... nou ja, als je iets niet uitprobeert weet je niet hoe het is, jij kan er nu over meepraten. Maar je beestjes zijn inderdaad heel leuk geworden. Ik ben heel benieuwd wat je nu aan het maken bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net wat Angelique schrijft als je het niet uitprobeert, weet je het niet maar wel jammer. De beestje zijn wel schattig.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is wel een beetje balen zeg... Die pakketjes zijn ook nog eens niet goedkoop geloof ik. Maar het egeltje vind ik toch wel heel schattig! En die stekels durf ik nog wel aan te raken ook.
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn erg leuk maar balen van dat garen. Echt zonde.
  Maar nu heb je de patronen en kan je ze ook met ander garen haken.

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat het niet lekker haakte zo zonde van het geld dan al zijn ze wel super leuk geworden. Ik ben ook niet zo.n fan van zijn patronen, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die ze wel leuk vinden. Misschien ooit ze nog eens maken met ander garen.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, dat is niet fijn, dat het garen splijt :(
  Ik zou er ook voor kiezen om het toch af te maken, zeker een compleet pakket dat kost vaak duurder! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets van hem gehaakt/gemaakt.
  Het egeltje is wel een schatje :)Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer zeg. Je zou dat niet verwachten van zo'n merk. Knap dat je er toch een paar gemaakt hebt. Ze zijn inderdaad erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.