zondag 21 augustus 2016

Turbo op haaknaald.

De komende week heb ik 2 markten. Dit is niet iets wat ik vaak doe, omdat het wel veel druk legt om voldoende voorraad te hebben, maar voor een keer moet het kunnen.
Komende woensdag ga ik naar Lisse, niet naast de deur, maar wel leuk om eens heel ergens anders te staan. Hier sta ik niet alleen met mijn eigen gehaakte spulletjes, maar gaat er ook het een ander van vriendin Angélique mee. Jullie kennen haar vast van het blog Made with Love by Angélique.

Zelf heb ik de haaknaald even in de turbostand gezet en is er het een en ander afgekomen.

Allereerst een capuchon popje. Ze zijn ook onder andere namen te vinden. Deze kwam ik tegen op een facebookgroep en is in het Nederlands vertaald. De muts en het sjaaltje waren niet beschreven en heb ik zelf bedacht. De muts is gehaakt met stokjes en afgewerkt met een randje kreeftensteek. Het patroon van de bloem is van Grietje Karwietje. Het sjaaltje is gehaakt in vasten in de achterste lus en dubbel om de nek gedaan.
Van dit popje zijn  diverse variëteiten te maken en er zullen er zeker meer volgen.

Toch nog maar een lappenpop van katoen gemaakt. Dit keer de pinguïn. Ik moet zeggen dat het haken met 2 kleuren in katoen toch minder goed uitpakt dan met stone washed, maar hij is toch goed geslaagd.

Tot slot me ook nog maar even in het Pokémon geweld gestort en deze ballen gehaakt. Met het spel zelf heb ik helemaal niets en het zal ook bij deze ballen blijven.

Nu maar eens kijken wat er nog ligt aan niet afgemaakte dingen.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

5 opmerkingen:

 1. Succes met je markten. Met je Pokemonballen ben je vast helemaal hot. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes op de markten. Het popje is erg schattig.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lappenpop ook heel mooi in effen katoen hoor! En die Pokémon... Ik doe zelf ook niet mee aan die hype, maar ze zullen vast wel verkopen!
  Succes ermee, zo te zien heb je alles prachtig afgewerkt dus dat moét lukken!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes met de voorbereiding van je markt ...
  Samen met Angélique wordt het beslist een schot in de roos ...
  Jullie maken zo een mooie spulletjes ...
  Fijne start van de week ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief popje heb je gemaakt en dan die pinguin, zo schattig! Ik ben heel benieuwd hoe de markt is verlopen, heb je de 2e markt ook al gehad? Is wel veel achter elkaar, maar wel heel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.