maandag 17 december 2012

Gelukspaardjes

Terwijl ik druk bezig was voor de markten kreeg ik de vraag van een kennisje of ik een paardje wilde haken in de kleuren van haar eigen paard, donkerbruin met zwarte manen.
Dat kon er wel even tussendoor.Vervolgens kwam de vraag of ik nog een paardje wilde maken,  Nu voor haar vriendin. Haar paard is bruin met een bles. Ik kreeg er een foto bij
Dat moest ook nog wel lukken, wel lastiger door de bles.
Deze heb ik erin gehaakt.
En alsof ik al niet druk genoeg was, kwam de vraag voor een 3e paardje, nu zwart met een bles. Ook van dit paard kreeg ik een foto.
Ze moesten zondag klaar zijn, dus dat was even doorwerken tussen de kerstdrukte door.

En dit zijn ze alle 3 bij elkaar. Ze zijn zondag naar de opdrachtgeefster gegaan en ze vond ze helemaal geweldig. Volgens haar lijken ze sprekend. Nu nog de reacties van de eigenaressen van de paarden afwachten.

De 2-daagse markt van afgelopen weekend is super verlopen. Het was erg gezellig, doorlopend publiek en heel goed verkocht. Ik kan nu nog lekker voor mezelf aan de gang. Er moet nog een kussen af, ik ben nog bezig met het engelorkest en ik wil nog vilten hangers voor mijn alternatieve kerstbomen maken. Ik blijf dus lekker bezig.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

13 opmerkingen:

 1. Mooi geworden. Leuk die paardjes met een bles dat zal een gefriemel geweest zijn of niet? Suc6 met de rest van je werkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve paardjes, zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die paardjes, je hebt het er maar druk mee. Fijn dat de markt zo goed is verlopen.
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige paardjes!
  Fijn dat de markt zo'n succes was, dat werkt toch stimulerend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die paardjes meis!!!!

  En ik had niet anders verwacht dat de markt een succes was hoor!
  Helemaal toppie moppie!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. enorm leuk dat de markt zo'n succes was
  en een leuke mooie paardjes heb je gemaakt zeg

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die paardjes zijn erg leuk. Heb jij niet de blaren op je vingers inmiddels, van al het haken? Mooi dat de markt succesvol was, heb je tenminste eer van al je werk! Veel plezier met je eigen werkjes.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn zo leuk en mooi afgewerkt en inderdaad Vera, je mocht een foto mailen van je Kerst Swap dat stond op het info blad dat ik samen met de naam van je partner naar je stuurde. Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, P3! Ze zijn er vast blij mee. (Volgens mij kom je tijd tekort)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke paardjes kan me voorstellen dat ze er blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi hi....leuk he, al die paarde vriendinnen......;-)
  Ik vind ze echt heel erg mooi!
  Kan me voorstellen dat ze lijken, want je ziet dat ze heel verschillend zijn.
  Mooi gemaakt Vera, wees trots op jezelf.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Brenda Manneken heeft voor mij het bruine paardje met bles laten maken! Het is PRECIES mijn Theo en je kunt je voorstellen hoe blij ik hiermee ben! Het is gewoon geweldig! Echt super, zo'n precies gelijkende mini-versie van onze lieveling! Ik heb je per mail een foto van de mini- en grote Theo gestuurd. Mag je best plaatsen op je site als je dat leuk vindt! Bedankt voor het mooie werk!

  groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo vera,

  Misschien een beetje raar verhaal/ vraag... Maar, Ik zou heel erg graag het patroon willen van de gehaakte sleutelhanger paardjes. Aangezien ik een paarden-opvang heb in Mallorca waar ik paarden red uit vreselijke omstandigeheden. Ik doe dit allemaal alleen en heb donatoren en sponsors nodig om dit te kunnen blijven doen in mijn uppie. Ik heb lichamelijke problemen op het moment waardoor ik tijd heb om mijn website geheel te veranderen en ook wil ik kleine paardjes haken als extra voor mijn donatoren en of verkopen voor mijn Horseshelter. Zou je mij willen contacten via whatsapp op nummer +34 603106968
  Liefs, Stacey

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.