vrijdag 2 november 2012

Olifant en Giraf

Woensdag een gezellige dag met mijn buurvrouw op de Kreadoe doorgebracht.
Veel gezien, weinig gekocht (ik ben trots op mezelf) en weer leuke ideeën opgedaan.


Bij één stand heb ik me heel erg moeten beheersen, maar ik vond het uiteindelijk te duur en heb het dus niet gekocht. 
En maar goed ook, ik zat gisteren op internet te kijken en zag het in een webwinkel voor veel minder aangeboden.Waar heb ik het nu over????? 
Twee prachtige borduurpakketten van Afrikaanse vrouwen.
De kleuren zijn zo mooi, niet op een foto te vangen. 
Ik zag ze al in mijn huis hangen.
12 Jaar geleden zijn we op vakantie geweest naar Tanzania en Zanzibar. Een prachtige meerdaagse safari gemaakt en daarna door naar het specerijen eiland Zanzibar.
Deze reis heeft een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. De prachtige natuur, de dieren in het wild zien lopen, maar vooral de kleuren. Sinds die tijd blijft Afrika trekken en is het in ons huis terug te vinden.

De olifanten en de giraffen hebben veel indruk gemaakt. We hebben prachtige foto's gemaakt waarvan ik er 2 heb laten vergroten en deze hangen al 12 jaar aan de muur. Toen ik een aantal jaren geleden deze borduurpakketten zag kon ik ze niet laten liggen.Ik ben aan de olifant begonnen. Heeft lang in een kist gelegen, maar nu heb ik het weer voor de dag gehaald en ben er mee verder gegaan.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

6 opmerkingen:

 1. Wow meis wat een indrukwekkende foto's en borduursels!
  Wat een werk ook maar werkelijk schitterend.

  Is bij veel dingen zo. Op de beurs waanzinnig duur en ga je thuis verder zoeken veel goedkoper te krijgen. Niettemin is zo een beurs heel goed voor inspiratie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige foto's en die olifant waar je mee bezig bent i love it wat zijn het toch mooie dieren. en slim van je dat je je hebt kunnen beheersen je kunt je geld maar 1 keer uitgeven meis
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie borduurwerken. Wel héééél veel werk, als ik dat zo zie. Maar telkens al je eraan werkt, kun je terugdenken aan je reis, dat is vast genieten.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hup aan de slag hoor dan kunnen ze aan de muur hi....hi zal vast prachtig zijn maar veel werk is ook lekker om af en toe er wat aan te doen ben benieuwd Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owww ik was gisteren ook op de beurs.. maar was met 2 kaartenvriendinnen die zich helemaal niet interesseren voor iets anders.. dus deze soort kramen liepen we voorbij.. jammer genoeg..
  want ook ik zou me niet kunnen beheersen hoor.. ben ook gek op afrika.. ben vaak geweest in noord en westafrika.. en ga er in januari weer na toe..mijn man woont in westafrika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen dat je deze borduurpakketten wilt hebben en goed dat je je kon beheersen. Ik ben donderdag geweest, heb me niet echt beheerst, maar vooral veel kleine dingen gekocht. Dat is toch nog een heel werk z'on olifant, dus begin er maar snel aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.