vrijdag 3 februari 2012

Sneeuw !!!

Het sneeuwt in West-Friesland en hoe!!!


In korte tijd zijn de wegen onbegaanbaar geworden en het uitzicht is minimaal.


Mijn deuren kunnen niet meer open zonder sneeuw binnen te krijgen. Door de wind ontstaan wallen. En dit wordt alleen nog maar erger zolang het blijft sneeuwen.


Gelukkig heb ik de boodschappen al in huis en hoef er niet meer uit. Gewoon achter glas genieten van de sneeuw en hopen dat vanavond de wegen weer begaanbaar zijn, zodat iedereen veilig thuis kan komen.

Naast mussen, mezen, vinken, roodborst, merels, spreeuwen, duiven, eksters, kauwen komen nu zelfs de kraaien en meeuwen op het vogelvoer af. Het is een drukte van belang.


Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

7 opmerkingen:

 1. O bij jullie is het echt al wit. Bij ons begint het pas net te sneeuwen en zijn het nog maar kleine vlokjes. Ben benieuwd of wij het net zo wit krijgen. Mag nog wel even wachten want ik moet de boodschappen nog wel doen.

  groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZO he! Dat ziet er heftig uit. Zo is het hier nog lang niet. Begint eigenlijk net te sneeuwen. Mooi weer om te handwerken ;-) En ben ook blij dat ik geen postbode meer ben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo hé! Wat veeeeeel!
  Mooie plaatjes^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier in noord Friesland lag er al een lekker laagje van het witte goud. toen ik naar school moest was het een geploeter om bij de bus te komen en de bus heelhuids uit te komen , omdat de wielen nog wel eens weg slipten door de bochten.

  Groetjes franca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor en hier wordt het ook helemaal wit. Gelukkig heb ik nu wel de boodschappen in huis en kan ik achter glas er mooi van genieten. Onze hond vind het helemaal geweldig, ligt heerlijk in de sneeuw te rollen en komt dan met een witte kop weer binnen. Leuk joy hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow mooie indrukwekkende foto's meis! Echt veel sneeuw!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naast het ongemak, maar de beelden zijn prachtig!
  Hier is het zo heet ... het is zo koud daar! We wisselen? =))

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.