zaterdag 14 maart 2020

Nieuw eigen ontwerp

De griep die ons te pakken kreeg is hardnekkig in de nasleep. We zijn nog steeds aan het hoesten en snotteren. En dat in deze tijd van Corona. Bang om het virus te krijgen ben ik niet, maar het voelt wel raar als je in de supermarkt loopt en je krijgt een hoestbui. Die supermarkt, dat is ook wat. Mensen hamsteren als idioten en ik vraag me echt af wat men, met name, met zo veel toiletpapier moet. 
Thuis is het ook vreemd, manlief volgt advies van werkgever op en werkt thuis. Gelukkig kan dit, maar het voelt toch raar. 
Maar goed, we houden ons maar aan de richtlijnen en zullen wel zien waar het schip strandt. 

Ik ben weer met een nieuwe Mochila begonnen. Dit keer weer een eigen ontwerp. Na de African Ladies ovaal gemaakt te hebben wilde ik deze ook in het rond maken. Ik heb het patroon aangepast en een nieuwe bodem ontworpen. Deze laatste is al even klaar maar ik was er nog niet eerder toe gekomen om te plaatsen. Zoals jullie snappen heb ik dit niet al te dichtbij gefotografeerd 😉. 


De kleuren zijn ongeveer hetzelfde als de ovale: bruin, rood, oranje, geel en ecru. Deze keer gebruik ik Scheepjes Catona , de vorige tas was met Phildar Coton 3.
De zijkant is ook al bijna klaar, maar die foto moet ik nog maken. En daar wacht ik mee tot deze helemaal af is.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

4 opmerkingen:

 1. Ow, de bodem is al prachtig!
  Ja, het is een rare tijd nu. De sfeer is overal ook vreemd. Hopelijk komen jullie nu toch eindelijk van dat laatste restje griep af, duurt al zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig!!
  De kleuren zijn zo mooi, dat word je vrolijk van.
  Wat een toestanden overal hè, mensen maken elkaar gek, het toiletpapier verhaal is helemaal zin eigen leven gaan lijden..... belachelijk.
  Fijn dat jullie thuis kunnen blijven, zeker nu je niet fit bent.
  Goed uitzieken, anders hou je er nog weken last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf verliefd op jou kleuren wat is het toch mooi bij elkaar. Mensen lijken inderdaad wel gek geworden zoveel als ze lopen te hamsteren. Ik moet ook noodgedwongen thuis blijven dus dat betekent een paar weken zonder inkomen, maar beter zo dan dat we straks allemaal ziek zijn.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor én knap, zelf ontwerpen!
  Ja alles is en gaat ander nu hé :(
  Nog goed uitzieken hoor, pas goed op elkaar.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.