vrijdag 25 januari 2019

Lekker borduren

De 1e markt van dit jaar is succesvol verlopen.
Daarna had ik ineens geen zin meer om iets te doen. De druk was van de ketel en totaal geen inspiratie meer.
Voor het haakcafé begon ik nog wel aan een giraf, maar die ligt nu te liggen, geen zin in.

Om de week ga ik naar mijn buuf om een ochtendje samen te handwerken. Dus ik moest iets verzinnen om mee te nemen. Haken had ik echt geen zin in.

Ik had nog een borduurpakket liggen, vorig jaar op de handwerkbeurs gekocht, en die heb ik meegenomen. En wat is het weer leuk om dat te doen.


Mocht je nu denken dat dit een flinkerd is, zal ik je uit die droom helpen.
Ik heb er een centimeter boven gelegd.


Echt klein dus.
Het zijn hangers voor aan een schaartje of een sleutel.


Ik moet nog op zoek naar een mooi stofje om aan de achterkant te maken. Eigenlijk horen de voorkant en de achterkant geborduurd te zijn, maar dat vind ik een beetje zonde. Als ik het aan de sleutel van de kast maak, zie je de achterkant helemaal niet.

En ik ga door met borduren. Heb weer een oudje voor de dag gehaald om mee verder te gaan.Links is te zien dat ik nog niet op de helft ben, rechts zoals het moet worden. Ben er nog wel een poosje mee bezig en het kan zo maar zijn dat het ineens weer in de kast verdwijnt, maar vooralsnog vind ik het erg leuk om te doen en zolang ik nog geen zin in haken heb, ga ik hier lekker mee verder.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

7 opmerkingen:

 1. Ja, dat is zo herkenbaar.. Na een verkoping is het gewoon even op en is de rek eruit! Wel fijn dat je zo goed hebt verkocht.
  Leuk dat je toch iets hebt opgepakt, totaal anders maar daarom juist heerlijk en ontspannend om te doen na al dat 'moeten'...
  Ik vind die kleine borduurtjes juist erg leuk. En oh.. die giraffe... die verdient het om weer aandacht te krijgen hoor!
  Fijn weekend, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je goed verkocht. Maar ook heel herkenbaar dat je er dan even klaar mee bent. Gelukkig hoeven we dan nooit lang zonder werk te zitten. Borduren is ook een mooie hobby.
  Leuk die kleine dingetjes. En wie weet... worden die ook wel weer voor een verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die giraf wordt zo mooi! Dat zal zeker een genot zijn om aan te werken (als je van borduren houdt). De sleutelhangers zijn ook leuk, goed idee om een mooi stofje aan de achterkant te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die giraf is mooi, wel een werkje. Zijn de sleutelhangers ook voor de markt?
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klopt, borduren is ook zo leuk :) Goed dat je afwisselt, lijkt me ontzettend leuk, zo'n hanger aan je schaar :) Laat je het nog even zien als je kleine borduurwerkje af is en aan een schaar of sleutel hangt, leuk :) Veel succes met het borduren aan de giraffe
  Groetjes en geniet van het weekend, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gaat bij mij ook zo, heb ik ineens zin in haken, begin ik ergens aan en na een klein poosje is de z xin weg, zo liggen er allemaal half af projectjes.
  Zo maak ik nu weer heel veel kaarten.
  Ach, bij jou komt de zin ook wel weer terug en zeg nou zelf, zo'n sleutelhanger is toch TE leuk straks aan je kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar hoor! Borduren is een leuke afwisseling. Zijn prachtige patroontjes om te borduren zo te zien. De giraf gaat wel super mooi zijn als ie af is. De sleutelhangers zijn dan ook weer super schattig. Echt een hebbedingetje.


  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.