vrijdag 16 september 2016

"African Ladies"

De ovale mochila is eindelijk af. De laatste loodjes wogen erg zwaar de afgelopen week met die hitte. De schouderband moest nog gehaakt worden en dat ging niet echt lekker met klamme handen, maar het is gelukt en ik ben heel blij en trots op het resultaat.

Ik heb hem de naam "African Ladies" meegegeven.


Deze keer een foto met een watermerk erdoor.
Omdat er erg veel reacties kwamen op het ontwerp bij plaatsing op Facebook in een tussenfase heb ik het patroon uitgewerkt en is het te koop. Voor informatie kun je hier een reactie achterlaten of me een mailtje sturen: info@verashomemade.nl

Er zal hier nog een pagina bijkomen waar mijn zelfontworpen patronen te koop komen te staan, maar daar heb ik momenteel even geen tijd voor.

Volgende week zondag is de jaarlijkse pompoenfair van Groei en Bloei, dit keer in Warmenhuizen. En daar moet ik natuurlijk wel producten met pompoen hebben, dus nog even flink aan de bak daarvoor. En nu de temperatuur weer wat aangenamer is, kan ook het atelier afgeschilderd worden.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

6 opmerkingen:

 1. Ik vind de tas fantastisch mooi! Daar mag je zeker heel trots op zijn! De kleuren passen zo goed bij de voorstelling, en het is eens iets anders dan ruiten en Strepen (ook heel mooi hoor), heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettende mooie tas is dit geworden Vera!!
  Sjonge, wat een werk, maar nu hij af is is het resultaat echt TE GEK.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je tas is prachtig!!!
  behalve aan een klein telefoonhoesje heb ik me nog nooit aan tapistry haken gewaagd, maar dit afrikaanse thema spreekt me wel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige tas!! Mooi ontwerp joh!
  Succes met de pompoenen :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend gave tas zeg!! Mooie kleuren ook:)!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.