woensdag 6 april 2016

Kapschuur

Deze keer niet iets wat ik zelf gemaakt heb, maar iets wat ik graag wil laten zien omdat ik weet dat er mensen zijn die me hier volgen en er benieuwd naar zijn.

We hebben een flinke tuin en wilden daar graag een overkapping in. Na wat rondkijken vonden we een mooie kapschuur van ongeveer 10 x 4 meter, die voor de helft dicht is, dus een schuur en voor de helft open, de overkapping.

We hebben er veel werk aan gehad alles klaar te maken voor de plaatsing. Er moest een tuinhuis worden gesloopt, het tuinpad moest verlegd worden, er moest een heg weg worden gehaald en het kippenhok moest verplaatst worden. We voelden spieren waar we het bestaan niet eens van wisten, maar we waren ruim op tijd klaar.

Vorige week dinsdag was het zo ver. Er werd begonnen met de bouw van de kapschuur.
Er is hard gewerkt en na een week is dit het resultaat:Helaas regent het vandaag, dus heb ik foto's "geleend". Ze zijn gemaakt door één van de timmermannen om te gebruiken voor Facebook en de website.

Afgelopen zondag, het was nog niet af, hebben we al lekker kunnen genieten van de overkapping. Stoeltjes in het zand en heerlijk uit de wind in het zonnetje gezeten.

Nu is het aan ons om de vloeren te gaan leggen en het in te gaan richten.
Hier zullen we heel veel plezier van gaan hebben.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er zooooo onwijs mooi uit, echt super chique! Ik wens jullie heel veel plezier van deze aanwinst! Ik kom als de bestrating klaar is wel proberen of je er goed kunt haken, haha :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er nu al heel gezellig uit, daar zullen jullie veel plezier van krijgen.
  Veel plezier ermee.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele mooie zeg en zo lekker groot. Daar gaan jullie vast veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een zee van ruimte heb je daarin! Daar zullen jullie vast heel veel plezier van hebben.
  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave schuur. Echt super. Ik voel een high teatje aankomen. Tot volgende week donderdag. Dan neem ik de patronen mee. groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.