vrijdag 25 oktober 2013

Polswarmers

Onlangs kocht ik het blad Simply Haken. Er staan erg leuke dingen in, zoals deze polswarmers.
Lekker warm met als voordeel dat je vingers vrij blijven. Je kunt ze dan ook lekker in de auto dragen, je houdt toch grip op het stuur. En ook op de markten zijn ze ideaal.
Het is leuk om ze te haken, geen ingewikkeld patroon en ze zien er lekker stoer uit.

In de Mollie Makes van begin van het jaar stonden ook hele leuke polswarmers. Deze zijn gebreid en hebben een ingebreid patroon van een uiltje. De eerste is bijna af, er moet nog een klein duimpje aan.
En nog oogjes zodat je echt goed ziet dat het een uiltje is. Deze zijn wat dunner en minder robuust, maar ook erg leuk. De foto is niet helemaal scherp, maar met links fotograferen lukt me niet echt. Als ze af zijn laat ik het nog een keer zien met een scherpere foto.

Ook ben ik lekkere colsjaals aan het breien. Hier kun je er niet genoeg van hebben, maar hierover een volgende keer meer.

Tot mijn verrassing zag ik mijn naam staan bij de uitslag van de give-away van InHaken. Dit betekent dat ik in het winternummer met een link naar mijn blog kom te staan. Ik vind dit zó leuk!!! Ik heb een collage van 3 foto's gemaakt, er een tekstje bij gezet en opgestuurd. Ik ben zo benieuwd hoe het er uit ziet als het in het blad staat. Ik laat het jullie weten als het blad uit is en ik zal dan ook een link plaatsen waar je het bestellen kunt.

Nu lekker op de bank met mijn breiwerkjes.

Tot slot een warm welkom aan mijn nieuwe volgers. Leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen.

Een fijn weekend.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

11 opmerkingen:

  1. Leuk! Je bent al goed aan het voorbereiden op de kou. Heerlijk, verschillende polswarmers: dan kun je kiezen afhankelijk van de temperatuur voor die dag. En dan heb je ook wat reserve, voor het geval jouw katten er ook mee aan de haal gaan... :)

    Groetjes,

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bieeeeeeeeoetieful ha ha erg mooi

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Polswarmers zijn zeker handig, die van jou zijn mooi geworden! Vast lekker warm.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie polswarmers ik vind ze beide zeer geslaagd en gefeliciteerd hoor dat je in het INHAKEN Magazine komt te staan, heel leuk voor je !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je "prijs", DAT IS GAAF ZEG!!
    Je polswarmers zijn super leuk en idd erg handig, je kan ze in allerlei kleuren maken, zo heb je altijd een goeie kleur "bij de hand" (hi hi, leuke woordspeling in dit geval)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jouw polswarmers zijn ook leuk geworden zeg! Breien kan ik helaas niet, de Simply Crochet heb ik laatst ook gekocht, maar ik had ze niet eens herkent, ik vind ze erg mooi in deze kleur! Jaaa...leuk hé in inhaken, ik heb er ook een keertje in mogen staan, spannend!! Ik hou het in de gaten! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vind ze stoer meis. Leuk!!!!!!!

    Fijn weekend!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. vraagje hoe het de steek van de bovenste polswarmers. ze zijn echt gaaf

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.