woensdag 15 mei 2013

Niets af

Het is even wat stiller op mijn blog. Net als veel anderen ben ik druk met andere dingen. Dat brengt de tijd van het jaar nu eenmaal met zich mee.

Ik ben wel aan het haken, maar het zijn nog allemaal losse onderdelen. Normaal zet ik die overdag in elkaar, maar daar komt het dus even niet van. Mijn mandje onafgemaakt is aardig gevuld.

Ik ben nog een keer paardenbloemen wezen plukken. Dit keer heb ik er siroop van gemaakt. Dit is "mijn" paardenbloemenweiland.

Vorige week hebben we een mooie fietstocht door de bollenvelden gemaakt. Eindelijk staan de tulpen in bloei. Erg laat dit jaar, maar we hebben er van genoten. Nu begint de kleur weer uit het landschap te verdwijnen, er wordt gekopt.

Ook heb ik nog even een foto gemaakt van de knijperbakken die we tot nu toe gemaakt hebben. Ik heb ze allemaal in een andere kleur geschilderd, zo is er voor ieder wat wils.

Mijn geduld is bij het schrijven van dit bericht flink op de proef gesteld. Foto's die niet wilden uploaden, meldingen van het niet opslaan van het bericht. De koffie is al lang en breed op en eindelijk ben ik klaar. Nu nog publiceren.

Tot de volgende keer
Groetjes
Vera

8 opmerkingen:

 1. Wat heb jij een netjes en geordend mandje zo meis hihihihi (die van mij lijkt er in de verste verte niet op hahahahahaha)

  En die foto tussen de tulpen ... prachtig!!!!!!

  Weet zeker dat er weer veel animo voor die schitterende knijperbakken is. Leuk gezicht ook zo al die verschillende kleuren!!!!!

  Rustig aan moppie. Doen wat moet en mag ... en go with the flow (iets dat ik zelf ook ter harte moet nemen hoor ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is goed gelukt met de foto's . Ze zijn heel mooi. Die knijper bakken ben je zo kwijt. Die zien er zo leuk uit in al die kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Gelukkig maar dat blogger ze toch wilde plaatsen ;-)
  Zo te zien heb je de laatste tijd meer gehaakt dan ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond ook al dat die mand netjes geordend is , die ziet er bij mij ook héél anders uit.
  Prachtige foto's heb je gemaakt, de knijperbakken zijn heel mooi, ook leuk om onafgemaakte projectjes in te bewaren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat liggen jou spullekes daar keurig en netjes in zeg ( kan dr een voorbeeld aannemen hihi chaoot die ik ben)
  prachtige velden ...enne mooie bakken allemaal

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als iets niet gelijk lukt, adem in adem uit enz, of iets anders gaan doe als de computer niet doet wat jij wilt, die knijperbakken zijn geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het model van jouw knijperbakken heb ik hier staan vol met klein gereedschap!!!
  en ik heb ook al een paar maal paardenbloemensiroop gemaakt.. vandaag nog gedronken met een vriendin die me kwam helpen in de tuin. ook zij vond het heerlijk en gaat op zoek naar een mooi paardenbloemenveldje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en bedankt voor je reactie. Tot een volgende keer.