Ik heb de siroop aangelengd met water en ik vond het erg lekker.
De hoogste tijd om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben in mijn verzameling recepten gaan snuffelen en de tuin in gegaan om schermen te plukken. Niet allemaal natuurlijk want er moet straks ook weer vlierbessegelei gemaakt worden.
Nu staat het te trekken om morgen tot siroop verwerkt te worden.
Zaterdag op de markt ook nog mango's en ananassen gekocht voor chutney en jam.
Deze ga ik zo vast schoonmaken en klein snijden, dan kan ik morgen lekker aan het kokkerellen en mijn voorraad weer aanvullen voor de komende markt en de verkoop aan huis.
Deze ga ik zo vast schoonmaken en klein snijden, dan kan ik morgen lekker aan het kokkerellen en mijn voorraad weer aanvullen voor de komende markt en de verkoop aan huis.
Tot de volgende keer
Groetjes
Verate
Druk aan het kokkerellen dus :-)
BeantwoordenVerwijderenLekker hoor!!!!!!!
Ik word wel nieuwsgierig op welke markt je staat en dat recept van die vlierbessen siroop is dt geheim of kan ik het ergens vinden hi....hi leuk hoor zag ze bij mij in de polder en wil het ook eens proberen Gr. En kook Ze marloeskreatief
BeantwoordenVerwijderenHet recept is niet geheim hoor Marloes, ik heb het uit het blad "Fresh" gehaald. Ik zal het je een deze dagen even mailen.
BeantwoordenVerwijderenEn de markten waar ik sta kun je vinden in de agenda op mijn website.
Je bent genomineerd :-)
BeantwoordenVerwijderenhttp://moos-moosies.blogspot.nl/2012/06/sunshine-award.html
Dit is de juiste link!
BeantwoordenVerwijderenhttp://moos-moosies.blogspot.nl/2012/06/sunshine-award_13.html